Kimalaiset ovat maamme tärkeimpiä pölyttäjiä. Kimalaisten kannanmuutoksia on seurattu maassamme vuodesta 2019 lähtien. Seurantaa tekevät vapaaehtoiset luontoharrastajat, joiden työtä koordinoi Suomen ympäristökeskus. Mukana on ollut vuosittain noin 70 havaintopaikkaa. Kiinnostaisiko Sinua liittyä mukaan havainnoijaksi? Tai haluatko kuulla seurannan tuloksista?

Esittelemme seurantaan osallistumista ja sen tähänastisia tuloksia kahdessa samansisältöisessä Teams-webinaarissa 20.4. ja 25.4. klo 18-19.

Esittäjinä ovat Suomen ympäristökeskuksen tutkijat Janne Heliölä ja Ida-Maria Huikkonen. Tilaisuuden lopussa on myös aikaa kysymyksille ja keskustelulle. Voit ilmoittautua sinulle sopivaan webinaariin 17.4. mennessä sähköpostitse osoitteeseen janne.heliola@syke.fi.

Pari päivää ennen tilaisuutta saat sähköpostiisi Teams-linkin, jonka avulla voit liittyä tilaisuuteen verkkoselaimen kautta.

Tarkempaa tietoa kimalaisseurannasta löytyy Kimalaisseurannan verkkosivulta

Lisätietoja seurannasta ja mm. havainnoijaksi ryhtymisestä: tutkija Janne Heliölä, janne.heliola@syke.fi, puh. 040 0148 654.